Fremtidsrettede og miljøvennlige systemer

Vi skaper nye verdier for din bedrift

Skreddersydde løsninger

Gratech er en totalentreprenør innen byggautomasjon, og tilbyr skreddersydde og fleksible løsninger til våre kunder i Oslo og omegn.

Vi har spesialkompetanse innen automasjon og leverer fritt utvidbare systemer til konkurransedyktige priser. Som totalentreprenør kan vi også ta fullt ansvar for alt det tekniske i ditt bygg, og sørge for fjernoppkobling og fjerntilgang til kundens anlegg.

Trenger du hjelp med et av våre produkter?

Vi leverer rask og effektiv kundeservice, samt rådgivning før, under og etter installasjon. Vi bistår også med rådgiving i samspillsfasen, rådgivende ingeniørautomatikk og ITB-rådgivere integrert i entreprisen.

Vi sparer kundene våre for penger og energi

Vi i Gratech har over 10 års erfaring i feltet, og har gjennom disse årene skaffet oss god tillit innad i bransjen.

Vi er gode på å avdekke våre kunders behov, og produserer derfor fremtidsrettede løsninger som sparer kundene for både penger og energi. Våre kunder trenger en kompetent samarbeidspartner som kan vise dem gode løsninger med en grønn profil. Vi gir dem derfor helhetlige systemer og muligheten til å ta riktige beslutninger for hvordan bygget skal fungere når det står ferdig.

Visste du at…

Ved behov utarbeider vi gjerne kundetilpassede service- og funksjonsavtaler for å sikre at våre kunders behov og ønsker blir ivaretatt.

Verdiskapning

Når bedrifter velger våre løsninger, tar de et miljøvennlig og kostnadseffektivt valg som fører til videre verdiskapning for deres bedrift.

Med våre robuste og vedlikeholdsfrie systemer, velger de grønn teknologi som sparer både energi og gir dem en enklere hverdag. De får god oversikt over driften av sitt bygg og kontroll over eierskap til bygget og systemet. Vi gir dem også mulighet til å bygge om systemet, der kostnaden utregnes ved hjelp av omprogrammering, samt preventivt vedlikehold fra maskinlæring og parametersetting basert på prognoser og trender fra energibørsen.

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for din bedrift?

Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat om deres behov.

Kontakt oss