Display med temperatur og diverse målinger

Termostat moderniserer eldre bygg: Smart kontroll av varme og kjøling!

Optimal varmestyring i eldre bygg: Trådløse termostater for smart kontroll uten bytte av varmeovner. Spar energi og penger!

Har dere store utfordringer med varmestyring i eldre bygg? Eller driver med rehabilitering av gamle bygg? Har bygget tradisjonelle panelovner og høye strømutgifter? Da har vi en enkel løsning som vil hjelpe.

Vi har trådløse termostater som gjør smart styring av varme og kjøling. 

Fordelene er:

  • Det kan enkelt kobles opp mot SD anlegg trådløst
  • Enkel grafisk brukervennlig display
  • Ingen busskabling
  • On premissløsning (Styringen virker med eller uten tilgang til internett)
  • Den styrer varme og kjøling,
  • den måler temperatur og co2 og humiditet.

I bygg med tradisjonelle panelovner så kan man benytte en slik termostat uten å skifte ut panelovnene. Samtidig får man et systemet som kan presenteres på ett SD anlegg via Wifi. Dette er et perfekt produkt for Rehabilitering og eldre bygg. Når produktet tas i bruk vil man fort få styring på eldre og umoderne bygg. Varmekilder er tradisjonelle uten mulighet for sentralstyring.

Vi får henvendelse fra byggherrer som har eldre elektriske panelovner, eller radiatorer med kun lokal styring. Ved å installere denne type termostat så kan arealer natt senkes og styres etter tilstedeværelse. Brukeren kan selv se temeratur, Co2 og humiditet samt stille sitt eget settpunkt. Byggherren kan spare masse ved å senke temperaturer i arealer som ikke benyttes og forhindre at brukeren setter unødvendig høye temperaturer.

Energieffektivitet: Ved å senke temperaturen i ubenyttede områder eller når folk ikke er til stede, kan byggherren redusere energiforbruket betydelig. Dette fører til lavere energiregninger og en mer bærekraftig drift av bygningen.

Miljøfordeler: Redusert energiforbruk betyr også reduserte utslipp av klimagasser, noe som er positivt for miljøet og kan bidra til å oppfylle miljømålsetninger.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale med Eric Grabner på tlf: 40045671

0